Znanstvenici otkrivaju: "u paralelnom svemiru, Jugoslavija bi još uvijek mogla postojati!".
Dobro ste pročitali, Jugoslavija bi u jednom od mnogih paralelnih svemira i dalje mogla postojati. Čak štoviše, da se rat početkom 1990 godine nije dogodio, znanstvenici tvrde kako bi Jugoslavija bila u velikom napredku.
 
Mogući dokaz u postojanju paralelnog svemira u kojem Jugoslavija postoji?
 

Znanstvenici iz Hadden Space Research centra tvrde kako je moguće da Jugoslavija u paralelnom svemiru još uvijek postoji, te da je uvelike drugačija nego kao što smo ju nekoć znali. Znanstveni teoretičari spominju kako je takozvani Multiverse (poznat još pod nazivom meta-universe) skup mogućih višestrukih svemira, koji uključuje i Svemir u kojem se mi nalazimo i čini našu fizikalnu realnost. Poznatiji je pod nazivom paralelni svemir.

Struktura multiversa, priroda svakog pojedinog multiversa unutar njega, te veze između pojedinih svemira koji ga čine ovisi o posebnim hipotezama o multiversima. Postojanje paralelnih svemira nije znanstveno dokazano, ali postoje hipoteze u fizici i filozofiji, a kao element često se koriste u serijama i filmovima znanstveno-fantastične tematike. Postojanje paralelnih svemira postavlja i brojna znanstvena, filozofska, a neki će reći, i teološka pitanja.

SHARE THIS ON:

Priki "Yustalgija"